Ascending Technologies heeft met drones kerst schilderijen in de lucht gemaakt. Met speciale long exposure camera’s en met LED verlichting uitgeruste drones maakten zij prachtige afbeeldingen in de lucht in de kerst sferen. led-lichten-ascending-technologies-asctec-falcon-8-drone-2015.

Drones

De afbeeldingen in de lucht zijn gemaakt met de AscTec Falcon 8 drone. Deze vliegt bij het maken van de afbeeldingen nauwkeurig via verschillende waypoints. Deze zijn vooraf geprogrammeerd. De drones zijn uitgerust met een kleur veranderende LED lamp.

Speciale camera

De drones zijn gefilmd met speciale long exposure camera’s. Hierin blijft het beeld dat de camera opneemt langer staan waardoor er prachtige afbeeldingen gemaakt kunnen worden. De drone vliegt met een snelheid van twee meter per seconde. Het maken van één plaatje duurt ongeveer 10 minuten.

Afbeeldingen

Er zijn verschillende leuke afbeeldingen gemaakt met de drone waaronder een kerstman in zijn slee met zijn rendieren, een sneeuwvlok, cadeautjes en een kerstboom. In de video is ook te zien hoe de Kerstman over de daken vliegt en cadeautjes in de schoorstenen gooit. kerstboom-drones-led-lichten-ascending-technologies-asctec-falcon-8-drone-2015kerstboom-drones-led-lichten-ascending-technologies-asctec-falcon-8-drone-2015sneeuwvlok-drones-led-lichten-ascending-technologies-asctec-falcon-8-drone-2015sneeuwvlok-drones-led-lichten-ascending-technologies-asctec-falcon-8-drone-2015cadeautje-drones-led-lichten-ascending-technologies-asctec-falcon-8-drone-2015cadeautje-drones-led-lichten-ascending-technologies-asctec-falcon-8-drone-2015

Kerst

Met deze unieke video wil Ascending Technologies alle drone liefhebbers en piloten, vrienden, klanten en partners een fijne kerst tijd wensen en een succesvolle vlucht in het jaar 2016.

0 Reacties

    Plaats een reactie