De National University of Singapore schakelt drones in om documenten te versturen. De moderne postduif zal belangrijke documenten van en naar de verschillende gebouwen op de campus gaan vervoeren.

National University of Singapore

Er wordt gestart met een uitgebreide test. De National University of Singapore (NUS) heeft gebouwen verspreid over heel Singapore. Aangezien deze gebouwen zich allemaal binnen een straal van ongeveer 15 kilometer bevinden, is de NUS campus een geschikte organisatie voor drone-postbezorging. Op de verschillende lokaties van de universiteit worden nu post-stations ingericht waar de drones zullen landen en opstijgen. national-university-of-singaporenational-university-of-singapore

Medicijnen

De nieuwe drone-dienst is een samenwerking met Airbus Helicopters. De dienst wordt gebruikt om supersnel belangrijke documenten van de ene naar de andere lokatie te vliegen. NUS geeft aan dat wanneer de test succesvol verloopt, overwogen wordt ook een tweede test te starten. Men zou daarin drones willen inzetten om met spoed medicijnen naar schepen rondom de kust van Singapore te brengen.

0 Reacties

    Plaats een reactie