7.0
BedrijfsnaamAerialtronics
PlaatsDen Haag
Land
Telefoon+31(0)70 322 322 4
Websitehttp://www.aerialtronics.com
CategorieInspectie
Beveiliging
Hulpverlening
Fabrikanten
Milieu
Beoordeling7.0
Volg ons

Het Nederlandse bedrijf Aerialtronics is gevestigd in Den Haag. Aerialtronics is producent van de krachtige Altura Zenith drone die wereldwijd voor vele professionele doeleinden gebruikt worden. Alle drones beschikken over 3D geprinte onderdelen en worden vaak speciaal aangepast voor de bedrijven die gebruik maken van de drone.

Aerialtronics

Aerialtronics ontwikkelt naast drones ook hun eigen camera's. De Dupla Vista camera beschikt over verschillende camera modussen die inspecties uitvoeren zeer gemakkelijk maken. De camera beschikt over een thermische warmtecamera en nachtkijker. Daarnaast kan de camera tot 10x optisch inzoomen waardoor je de kleinste details kunt waarnemen.

Altura Zenith drone

De Aerialtronics Altura Zenith kan in verschillende sectoren uitstekend gebruikt worden. De drones worden momenteel al gebruikt bij inspecties, metingen, veiligheid en beveiliging en luchtfotografie.

Ontwijksysteem

Aerialtronics staat niet stil en blijft ontwikkelen. In 2016 kondigde het bedrijf een obstakel ontwijksysteem aan en voeren de drones in de lucht al de nodige data-verwerkingen uit.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close