9.5
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling9.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Inspire 2

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 3.399,00 € 0.00 € 3399.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 3.199,00 € 0.00 € 3199.00Kopen
Conrad7.0 € 3.459,00 € 0.00 € 3459.00Kopen
Cameranu.nl7.0 € 2.799,00 € 0.00 € 2799.00Kopen
DJI7.0 € 3.399,00 € 0.00 € 3399.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 3.999,00 € 0.00 € 3999.00Kopen

Informatie over DJI Inspire 2

De DJI Inspire 2 is een professionele cameradrone die ideaal is voor videoproducties. De drone heeft een lange vliegtijd en is uit te rusten met hoogwaardige camera's. Daarnaast beschikt de DJI Inspire 2 drone over een ontwijksysteem en dual operator mode.

DJI Inspire 2

De DJI Inspire 2 drone is een ready to fly drone die door één of twee piloten bestuurd kan worden. Dankzij de geavanceerde veiligheidssensoren is de drone zowel indoor als outdoor te vliegen. De quadcopter heeft een intrekbaar landingsgestel waardoor de camera 360 graden in het rond kan draaien voor het maken van de perfecte luchtopnames. De topsnelheid van de DJI Inspire 2 drone ligt op maar liefst op 108 kilometer per uur.

Gewichten

De DJI Inspire 2 weegt 3290 gram (met twee accu's, zonder gimbal en camera) en mag met een ROC-Light professioneel gevlogen worden. De drone heeft een diagonale afmeting van 605 mm. Het maximale vertrekgewicht van de DJI Inspire 2 drone is 4000 gram waardoor het maximale laadvermogen 710 gram bedraagt.

Vliegmodi

De DJI Inspire 2 is voorzien van verschillende intelligente vliegmodi. Zo vliegt de drone automatisch naar een geselecteerde locatie via TapFly en volgt hij je dankzij ActiveTrack. Dit komt ten goede van de luchtopnames gezien de dronepiloot zich meer bezig houdt met het richten van de camera en niet met het besturen van de drone.

Obstakel ontwijking

Dankzij geavanceerde obstakel ontwijkingssensoren wordt de kans op een crash verkleind. Er zijn sensoren zowel aan de voor- als de zijkant van de drone bevestigd. De obstakel ontwijking mogelijkheid komt vooral goed van pas tijdens de 'return-to-home' functie. De 'Smart Return To Home' zorgt ervoor dat de drone op de terugweg naar de startlocatie obstakels op de route eenvoudig voorbij vliegt. De drone ziet obstakels tot een afstand van 200 meter.

Film camera

De DJI Inspire 2 wordt standaard zonder camera geleverd. Je hebt voor de drone keuze uit de X4S en de X5S camera met gimbal. De Zenmuse X5S is gemaakt voor professionele luchtfotografie en beschikt over een 5.2K camera en kan in 4K filmen met 60 frames per seconde. De Zenmuse X4S filmt maximaal in 4K resolutie en doet dit eveneens met 60 beelden per seconden. Aan de Zenmuse X5S hangt een prijskaartje van 2199 euro. De Zenmuse X4S kost 699 euro.

FPV camera

Dankzij de ingebouwde FPV camera is er altijd goed zicht op de voorkant van de drone. Doordat de camera 360 graden rond draait is er niet altijd zicht op wat er voor de drone te zien is. Door de FPV camera is dit probleem verholpen. De FPV camera kan ook gebruikt worden in dual-operator modus. Hierin bestuurt de piloot de drone en kijkt hij mee met de FPV camera, terwijl een tweede bestuurder zicht ontfermt over de luchtfotografie camera.

DJI Lightbridge

Dankzij DJI's Lightbridge technologie wordt het beeld van de camera altijd in een zeer hoge resolutie live verzonden naar het grondstation. Bij de DJI Inspire 2 heeft het 1080p videosignaal een bereik van 7 kilometer. Het is tevens mogelijk om de schakelen tussen de 2.4GHz en 5.8Ghz frequentie om zo storingen te voorkomen.

Opslag

De opgenomen beelden van de DJI Inspire 2 drone kunnen opgeslagen worden op de CINESSD memory-stick. Deze is verkrijgbaar in 120GB en 480GB. De CINCESSD memory-stick heeft een razendsnelle schrijfsnelheid van 4.2Gbps. Dit maakt de drone zeer geschikt voor het opnemen van professionele foto's en video's.

Remote controller

De vernieuwde remote controller voor de DJI Inspire 2 werkt zowel met het 5.8Ghz signaal als het 2.4Ghz. Hierdoor kan je altijd kiezen voor het sterkste signaal en is de kans op storingen stukken kleiner. Over het 2.4Ghz signaal heb je in Europa een bereik van 3.5 kilometer. Over het 5.8Ghz signaal is het bereik 2 kilometer in Europa. De DJI Inspire 2 is evenals zijn voorganger met twee remote controllers te besturen. Hierbij kunnen de twee operators tot 100 meter van elkaar vandaan staan. De remote controller is voorzien van een 6000 mAh accu waarvan het niveau is af te lezen door middel van de LED lampjes op de remote controller.

Accu en vliegtijd

De DJI Inspire 2 drone is uit te rusten met twee TB50 Intelligent Flight Batteries. Deze accu's hebben ieder een capaciteit van 4280 mAh. Via de DJI Go applicatie voor Android en iOS zie je de status van de batterij. Hierbij zie je onder andere het batterijniveau en de temperatuur. De twee accu's wegen ieder 515 gram en geven je samen een vliegtijd van maximaal 25 minuten. De maximale vliegtijd hangt af van de camera die onder de drone bevestigd is.

Conclusie

De DJI Inspire 2 is een professionele drone die uitermate geschikt is voor het opnemen van hoge kwaliteit video. De Inspire 2 is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo zorgen de ontwijksensoren en de FPV camera ervoor dat je nog veiliger kunt vliegen op grote afstanden met de DJI Inspire 2.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close