7.0
BedrijfsnaamAirinov
PlaatsParijs
Land
Telefoon+33(0)9 72 39 75 82
Websitehttp://www.airinov.fr/nl/
CategorieAgrarisch
Beoordeling7.0
Volg ons

Airinov is gespecialiseerd in remote sensing met behulp van drones, voor toepassingen in precisielandbouw.

Airinov

Airinov is één van de pioniers op het gebied van de inzet van drones voor landbouwtoepassingen. In Frankrijk wordt inmiddels al door meer dan 5000 akkerbouwers gebruik gemaakt van de diensten van het bedrijf.

Nederland

Vanaf 2016 is Airinov ook in Nederland actief. De dronediensten zijn beschikbaar via toeleveranciers.

Landbouw

Dankzij de inzet van Airinov drones op akkers kunnen landbouwers exact bepalen voor welk gebied welk bemestingsadvies geldt.

eBee

Airinov gebruikt de eBEE drone van zusterbedrijf Sensefly, uitgerust met een geavanceerde, in-huis ontwikkelde multispectrale camera, voor het meten van de reflectie van het gewas in verschillende golflengtes. Door middel van speciaal ontwikkelde agronomische modellen worden de data omgezet naar betrouwbare adviezen voor de akkerbouwer. Bovendien geven de kaarten veel inzicht in de variatie binnen een perceel.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close