8.0
BedrijfsnaamAmazon
PlaatsSeattle
Land
Websitehttps://www.amazon.com
CategorieTransport
Beoordeling8.0
Volg ons

Het Amerikaanse e-commerce bedrijf Amazon werd in 1994 opgericht door Jeff Bezos. Oorspronkelijk verkocht het bedrijf alleen boeken, maar later werden daar ook andere media aan toegevoegd. In 2015 kwam slechts 20% van de 100 miljard omzet uit de verkoop van media.

Amazon Prime Air

Op 1 december 2013 publiceerde Amazon de eerste video waarin zij een demonstratie gaven van de nieuwe bezorgdienst Amazon Prime Air. Met deze drone bezorgservice moeten pakketjes binnen 30 minuten na bestelling al bij de klant bezorgt worden.amazon-prime-air-drone-delivery

Futuristisch plan

De wereld reageerde verbaast op de ideeën van Amazon. Veel mensen dachten dat het een ludieke reclame stunt was. Niets bleek minder waar toen Amazon steeds vaker met updates kwam over het project om drones in te zetten voor de bezorging van pakketten. Inmiddels is Amazon niet meer de enige die denkt dat dronedelivery de manier van de toekomst is.

Bezorgdrone

Inmiddels is Amazon al in een vergevorderd stadium met de ontwikkeling van de bezorgdrone. Eind 2015 werd het laatste prototype getoond die ook uitgerust wordt met een sense and avoid technologie. Zo kan de drone zelfstandig obstakels herkennen en ontwijken. Amazon is voor het testen van de drone een samenwerking aangegaan met het Verenigd Koninkrijk. amazon-prime-air-bezorgdrone-quadcopter-horizontaal-verticaal-vliegen-ontwijksysteem-11-2015

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close