8.0
BedrijfsnaamAvular
PlaatsEindhoven
Land
Telefoon+31 (0)40 304 15 86
Websitehttp://www.avular.com
CategorieInspectie
Agrarisch
Beoordeling8.0
Volg ons

Het bedrijf begon als een spin-off van de Technische Universiteit Eindhoven, waarna al snel het eerste industriele drone-platform werd gecreërd. Het team breidde zich snel uit en tevens het businessmodel van Avular kreeg een update.

Van gebruiksklare drones en navigatiesystemen, tot het leveren van engineering services en het ontwikkelen va n producten en tools waarmee klanten hun eigen mobiele robots kunnen maken. Met deze tools halen klanten in een klap alle benodigde kennis in huis. Avular ontwikkelt deze tools om mobiel e robotica toegankelijker te maken voor alle type bedrijven, en hoopt hiermee een steentje bij te dragen aan een toekomst met effectievere, efficiëntere processen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close