8.0
BedrijfsnaamBeeDrone BV
PlaatsAmsterdam
Land
Telefoon+31(0)84 835 79 27
Websitehttp://www.beedrone.nl
CategorieInspectie
Makelaardij
Luchtfotografie
Beoordeling8.0
Volg ons

BeeDrone is gespecialiseerd in professionele luchtfotografie, luchtvideo's en luchtpanorama's. Ook verzorgt BeeDrone inspecties vanuit de lucht.

Gecertificeerd

BeeDrone is in het bezit van en ROC (RPAS Operator Certificate) en voldoet aan alle voorwaarden om commerciële vluchten in Nederland te mogen uitvoeren binnen de geldende wet- en regelgeving.

Luchtopname

Voor foto en film gebruikt BeeDrone een onafhankelijke, op afstand bedienbare gimbal met daarin een Sony NEX-5N/R camera met 18-55mm OSS of een 35mm OSS lens. Hiermee kunnen hoge resolutie foto's van 4912 x 3264 pixels (16M) die aangeleverd kunnen worden in zowel RAW- als JPEG-formaat of als panorama. Video wordt gefilmd in Full-HD (1920x1080) AVCHD.

Maatwerk

Naar wens kan BeeDrone ook filmen in progressive scan (50 fps of 25 fps) of interlaced scan. Op verzoek is het ook mogelijk te filmen in 4K maar meestal is dat niet nodig voor het doel van de productie (internetfilms of bedrijfsfilms t.b.v. beurzen en presentaties).

Inspectie

Daarnaast verzorgt BeeDrone inspecties vanuit de lucht. Een drone biedt toegang tot onbereikbare plaatsen. Denk bij inspecties niet alleen aan windmolens en boorplatformen, maar ook aan hoge dakgoten, daken van opslagloodsen en andere hoge bouwwerken.

Succes verzekerd

Bij BeeDrone ben je aan het goede adres voor de inzet van drones. Mocht er ondanks de expertise en goede voorbereiding toch onverhoopt iets mis gaan, dan is het bedrijf ook daar op voorbereid. BeeDrone heeft haar drones en vluchten verzekerd voor derden-aansprakelijkheid bij de Nederlandse Luchtvaartpool tot een bedrag van 1.000.000 euro.

Klanten

Tot de klantenkring van BeeDrone behoren namen als Omroep MAX, RTV Rijnmond en de Koninklijke Marine.

Meer info

Voor meer informatie bezoek de website: www.beedrone.nl.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close