8.0
BedrijfsnaamDHL
PlaatsSchiphol
Land
Telefoon020 658 2300
Websitehttp://www.dhl.nl
CategorieTransport
Beoordeling8.0
Volg ons

DHL is een internationaal postbedrijf dat in 1969 werd opgericht in de Verenigde Staten. Het bedrijf werd vernoemd naar de drie oprichters Adrian DAlsey, Larry Hillblom en Robert Lynn. In 2002 was DHL voor de volle 100% eigendom van Deutsche Post.

DHL Aviation

DHL Aviation is een onderdeel van DHL Express en is verantwoordelijk voor de luchttransport voor DHL. Wereldwijd bestaat de vloot van DHL uit 250 eigen vliegtuigen. Tevens maakt DHL gebruik van andere vliegmaatschappijen die (deels) eigendom zijn van DHL. Totaal vliegen er zo'n 500 vliegtuigen voor DHL.

DHL Parcelcopter

Naast de bemande luchtvaart om pakketten over de hele wereld te bezorgen, is DHL ook druk bezig met de ontwikkeling van de DHL Parcelcopter. Dit onbemande luchtvaartuig wordt ontwikkeld om pakketten te bezorgen op plekken die moeilijk toegankelijk zijn.

Skyports

Om de drones in een veilige omgeving te laten landen heeft DHL speciale Skyports gebouwd. Deze gebouwen beschikken over een dak die binnen drie minuten open en dicht kan.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close