9.0
BedrijfsnaamModelvliegsport Oosterhout
PlaatsOosterhout
Land
Websitehttps://mvso.nl
CategorieModelsport
Beoordeling9.0
Volg ons

In het Brabantse Oosterhout kan jong en oud terecht bij Modelvliegsport Oosterhout voor het uitoefenen van modelvliegsport. De club is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL).

Modelvliegsport Oosterhout

Modelvliegsport Oosterhout (MVSO) is opgericht in augustus 2015 en is actief op sportpark de Contreie in Oosterhout. De vereniging biedt ruimte voor liefhebbers van het klassieke modelvliegen met radiografisch bestuurde vliegtuigen en helikopters. Ook dronevliegers zijn welkom op de vliegvereniging en kunnen samen met ervaren piloten vliegen tot een hoogte van maar liefst 300 meter.

Veilige omgeving

Woon jij in de buurt van Oosterhout en wil je graag modelvliegsport beoefenen in een veilige omgeving samen met andere enthousiastelingen? Dan ben je bij Modelvliegsport Oosterhout op het goede adres!

KNVvL

Modelvliegsport Oosterhout is sinds 1 januari 2016 ingeschreven als modelvliegvereniging bij de KNVvL. Dit betekent dat je als modelvlieger verzekerd bent van een veilige vliegomgeving.

Drone racen

In 2017 en 2018 was Modelvliegsport Oosterhout gastheer voor het Nederlands Kampioenschap Drone Race. Het terrein van de modelvliegvereniging werd omgetoverd tot een waar dronerace spektakel met een uitdagende racetrack.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close