7.0
BedrijfsnaamUAV International
PlaatsLijnden
Land
Telefoon+31(0)20 820 8636
Websitehttp://www.uavinternational.nl
CategorieInspectie
Beveiliging
Hulpverlening
Entertainment
Verhuur
Beoordeling7.0
Volg ons

Bij UAV International draait alles om oplossingen met behulp van onbemande luchtvaartsystemen (drones).

Uw zakelijke partner in drones

Door de combinatie van het aanbod van professionele onbemande luchtvaartsystemen, opleidingen en kennis van de markt maakt UAV International het mogelijk om bedrijven en overheden te ondersteunen in het gebruik van onbemande vliegtuigen. Hierdoor kunnen klanten tijd en kosten besparen bij arbeidsintensieve werkzaamheden. Lees hier meer over de oplossingen van UAV International.

Inspectie

UAV International maakt het door inzet van onbemande luchtvaartsystemen (drones), sensoren, opleidingen en consultancy mogelijk om inspecties uit te voeren die normaliter kostbaar en arbeidsintensief zijn. De oplossing van UAV International biedt daarbij een alternatief voor de traditionele bemande inspecties waardoor het gebruik van steigers, een bouwkraan of rope-access wordt geminimaliseerd.

Safety & Security

UAV International zet onbemande luchtvaartsystemen (drones) in op verschillende situaties binnen de safety & security branche. Omdat UAV International beschikt over een team van experts met meer dan tien jaar ervaring bij de overheid, levert UAV International werk op maat. Zo verzorgt UAV International de RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) opleiding en training op het vliegveld Weeze, met een instructiegroep die gecertificeerd is door Duitse Bundeslanden Nord Rhein Westfalen en Hessen.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close