9.0
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd30 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling9.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Mavic Mini

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen
Cameranu.nl7.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen
DJI7.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen

Informatie over DJI Mavic Mini

De DJI Mavic Mini is een compacte drone met een gewicht van 249 gram. Door dit lage gewicht is deze drone uitgezonderd op veel regelgeving in verschillende landen op de wereld. De drone is, net als alle andere DJI drones, zeer gemakkelijk te besturen en is voorzien van een goede camera. De Mavic Mini heeft daarnaast ook nog eens een groot bereik en een lange vliegtijd.

DJI Mavic Mini

De DJI Mavic Mini is een ready to fly drone die altijd inclusief remote controller geleverd wordt. Er is tevens een Fly More Combo pakket beschikbaar van de DJI Mavic Mini waarin er direct een groot aantal accessoires worden geleverd, zoals bijvoorbeeld extra accu's voor een langere vliegtijd. De Mavic Mini is zeer compact en kan zowel binnen als buiten gevlogen worden.

Vliegmodi

Het filmen met de DJI Mavic Mini wordt erg makkelijk gemaakt door handige automatische vliegfuncties. Zo maakt de drone zogenoemde 'Quick-Shots' zoals Dronie, Rocket, Circle en Helix. In deze modi vliegt de drone autonoom terwijl hij het gewenste object of persoon gecentreerd in beeld houdt. De vliegmodi zijn eenvoudig te activeren in de DJI Fly applicatie die beschikbaar is voor Android en iOS.

Camera

De DJI Mavic Mini is voorzien van een 12 megapixels camera die filmt in een 2.7K Quad HD resolutie. De camera wordt gestabiliseerd door een 3-assige gimbal. Hierdoor maak je stabiele en haarscherpe opnames met de DJI Mavic Mini. De beelden die de camera opneemt zijn live te aanschouwen op je smartphone of tablet die je verbindt met de remote controller middels een USB kabel.

Remote controller

De DJI Mavic Mini wordt standaard geleverd inclusief remote controller. Deze controller geeft je een bereik van maximaal 4 kilometer. Op Europese frequenties ligt dit bereik op een maximum van 2 kilometer. De afstandsbediening is voorzien van een oplaadbare accu. Aan de onderzijde van de remote controller bevestig je eenvoudig je smartphone tussen de uitklapbare pootjes. Het is tevens mogelijk hier een tablethouder in te bevestigen om de drone met behulp van een tablet te besturen.

Accu en vliegtijd

In tegenstelling tot de meeste drones, is de DJI Mavic Mini voorzien van een 2S Li-ion accu. Deze accu heeft een capaciteit van 2.400mAh en geeft je een vliegtijd van maximaal 30 minuten. De accu is op te laden in de drone middels een USB Type-C kabel. Hierdoor is het ook mogelijk om de accu via een powerbank op te laden. DJI heeft tevens een Two-Way Charging Hub uitgebracht waarin drie Mavic Mini accu's geladen worden en waarmee andere apparaten via USB geladen kunnen worden.

Conclusie

De Mavic Mini is de ideale drone voor mee op reis. De drone is binnen no-time in de lucht en maakt haarscherpe opnames. De lange vliegtijd en het grote bereik zorgen ervoor dat je genoeg tijd en ruimte hebt om mooie luchtopnames te maken. Met zijn prijs is de Mavic Mini zeker de beste in zijn klasse!

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close