8.1
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd4 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling8.1(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine E010S Pro

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 89,00 € 0.00 € 89.00Kopen

Informatie over Eachine E010S Pro

De Eachine E010S Pro is een ideale drone voor indoor races. De drone wordt geleverd met een geïntegreerde FrSky ontvanger waardoor hij te verbinden is met remote controllers van hetzelfde merk. Aan de voorzijde van de drone zit een FPV camera die zijn beelden uitzendt via het 5.8 GHz signaal. Deze beelden kunnen bekeken worden op FPV videobrillen of videoschermen met een 5.8 Ghz ontvanger.

Eachine E010S Pro

De Eachine E010S Pro wordt geleverd als een bind-en-fly (BNF) pakket. Dit houdt in dat de drone al wel is voorzien van een ontvanger, maar wordt geleverd zonder remote controller. Je hoeft dus enkel je eigen FrSky remote controller te verbinden met de drone en je bent direct klaar om te vliegen.

Racen

De kleine drone heeft een beschermende rand om de propellers waardoor je veilig binnen kunt vliegen met de drone. Dankzij de sterke motoren en de vierblads propellers is de drone krachtig genoeg om er mee te racen. De drone weegt slechts 29 gram en heeft een diameter van 10 centimeter.

Haai

De beschermkap van de Eachine E010S Pro is een kleine haai. In de bek van de haai zit de FPV camera verstopt.

Vliegmodi

De Eachine E010S Pro kan geprogrammeerd worden via het open source platform Betaflight. Hier kan je zelf verschillende vliegmodi instellen. Zo kun je de drone instellen op beginner-, ervaren- of expertmode.

Camera

De Eachine E010S Pro is voorzien van een 1/3" CMOS M7 800TVL FPV camera. Deze camera is aangesloten op een transmitter die het videosignaal via een 5.8Ghz frequentie uitzendt. De beelden van de camera kunnen live en zonder vertraging worden ontvangen op een 5.8Ghz videobril of videoscherm. Dit maakt de drone uitermate geschikt om First Person View te vliegen.

Remote controller

De Eachine E010S Pro wordt als BNF verkocht, wat betekend dat hij zonder remote controller geleverd wordt. De drone is voorzien van een FrSky receiver waardoor hij te koppelen is met alle FrSky remote controllers.

Accu en vliegtijd

Dankzij de 3.7V, 240mAh accu kun je zo'n 4 minuten vliegen met de Eachine E010S Pro. De accu is eenvoudig te verwisselen. Voor langer vliegplezier wordt aangeraden om meerdere accu's aan te schaffen.

Conclusie

De Eachine E010S Pro is een gave drone voor indoor drone races, ook wel bekend als Tiny Whoop racing. Dankzij de 5.8 Ghz FPV camera kun je first person view dronevliegen. Door de beschermende rand kan de drone tegen een stootje.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close