8.0
MerkEachine
TypeQuadcopter
Vliegtijd9 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling8.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Eachine E58

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 69,00 € 0.00 € 69.00Kopen

Informatie over Eachine E58

De Eachine E58 is een opvouwbare WiFi drone met camera. Verbindt je smartphone met de controller van de Eachine E58 om live mee te kijken met de camera. Dankzij de opvouwbare armen is de drone zeer compact en makkelijk mee te nemen.

Eachine E58

De Eachine E58 is een ready to fly drone voor zowel in- als outdoor vluchten. De drone heeft opvouwbare armen waardoor hij slechts 12.5x7.5x5 cm groot is wanneer hij is opgevouwen. De drone weegt 360 gram.

Vliegmodi

De Eachine E58 heeft een aantal handige vliegmodi waardoor het vliegen met deze drone nog leuker wordt. Met een simpele druk op de knop voert de drone vette trics uit zoals een 360 graden rol. Ook beschikt de drone over een return-to-home functie en hoef je geen rekening te houden met de oriƫntatie van de drone dankzij de Headless mode.

Beginner en expert

Dankzij de verschillende vliegmodi is de Eachine E58 een drone voor zowel beginners als meer ervaren dronepiloten. Wanneer de drone wordt ingesteld op beginner mode, vliegt hij rustig. In expert modes wordt high speed geactiveerd en vliegt de drone sneller.

Camera

De Eachine E58 heeft een 2 megapixel camera die je zelf in een hoek van 90 graden kunt draaien. Hierdoor kun je dus zowel naar voren als naar beneden filmen en fotograferen met de Eachine E58. De video's die de Eachine E58 maakt worden opgeslagen in een 720p HD formaat.

Remote controller

De Eachine E58 wordt standaard geleverd inclusief 2.4 GHz remote controller. Aan de onderzijde van de afstandsbediening bevestig je eenvoudig je smartphone zodat je live mee kunt kijken met de camera van de drone. Het bereik is ongeveer 100 meter. Ook kun je ervoor kiezen om de drone enkel te besturen met je smartphone.

Accu en vliegtijd

De Eachine E58 wordt geleverd met een 500mAh 3.7V LiPo batterij. Deze batterij is goed voor zo'n 7 tot 9 minuten vliegtijd. Het opladen van de accu neemt ongeveer een uur in beslag. Voor een langere vliegtijd wordt geadviseerd meerdere accu's aan te schaffen.

Conclusie

De Eachine E58 drone is een leuke drone voor beginners. Dankzij de verstelbare HD camera maak je leuke video's en dankzij de live-view in de app kun je direct zien wat je opneemt.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close