8.0
MerkImmersionRC
TypeQuadcopter
Vliegtijd4 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling8.0(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ImmersionRC Vortex 150 Mini

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 299,00 € 0.00 € 299.00Kopen

Informatie over ImmersionRC Vortex 150 Mini

De ImmersionRC Vortex 150 is een mini racing drone. Bij het ontwerp van de drone heeft de fabrikant gekeken naar de succesvolle Vortex 285 en de Vortex 250 Pro. Het kleine racemonster brengt je in hoge snelheid naar de finishlijn.

ImmersionRC Vortex 150 Mini

De ImmersionRC Vortex 150 Mini wordt vooralsnog alleen in een 'Almost Ready to Fly' (ARF) versie verkocht. Je dient alleen de receiver van je eigen remote controller te bevestigen op de drone en een accu aan te sluiten om te kunnen vliegen. Dankzij het kleine ontwerp is de drone zowel voor indoor als outdoor gemaakt. Met een 500mAh accupack weegt de drone ongeveer 250 gram. Het diagonaal van de Vortex 150 Mini racing drone is 155 millimeter.

Synergy

Voor de productie van de Vortex 150 Mini heeft ImmersionRC een nieuwe flight controller ontwikkeld. De Synergy flight controller combineert de Fusion2 Twin F3 processors en de Tramp HV design. Dankzij deze flight controller krijg je een full-graphic OSD en een onboard video transmitter.

OSD Layouts

Voor de Vortex 150 Mini heeft ImmersionRC verschillende OSD layouts beschikbaar gemaakt. Zo heb je de beschikking over de klassieke EzOSD-type met noodzakelijke parameters, een heads-up display die je ook ziet in straaljagers en een race layout met de noodzakelijke parameters aan de zijkant van het scherm.

Dynamic Power Control

De ImmersionRC Vortex 150 Mini beschikt over een functie genaamd Dynamic Power Control. Deze functie regelt het stroomverbruik en kan deze minimaliseren wanneer nodig. Dit is vooral handig wanneer de drone op de startplek staat voorafgaand aan een race, of wanneer de drone is gecrasht en je hem terug wil zoeken door middel van de directionele antenne.

Camera

De ImmersionRC Vortex 150 Mini drone is voorzien van een FatShark 600TVL CCD FPV camera. Dankzij deze camera kijk je direct mee door je FPV bril of een videoscherm. De ImmersionRC Vortex 150 Mini is niet uit te rusten met een GoPro actiecamera, hiervoor is de drone te klein.

Remote controller

De ImmersionRC Vortex 150 Mini wordt als ARF set aangeboden zonder remote controller. Om te vliegen dien je een receiver module te monteren in de drone. Vervolgens kun je met een bijpassende remote controller de drone besturen.

Accu en vliegtijd

Voor het vliegen met de ImmersionRc kun je kiezen uit 3S of 4S accu's met een capaciteit tussen de 500mAh en 750mAh. Hiermee bereik je een vliegtijd van ongeveer 3 tot 4 minuten. Een accu wordt niet standaard meegeleverd in een ARF set.

Conclusie

De ImmersionRC Vortex 150 Mini drone is een hele gave racing drone voor een prima prijs. De quadcopter vliegt op hoge snelheid en is voorzien van een aantal handige snufjes. Dankzij het compacte formaat is de drone geschikt voor zowel indoor als outdoor vluchten.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close