8.5
MerkImmersionRC
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling8.5(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ImmersionRC Vortex 180 mini

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 199,00 € 0.00 € 199.00Kopen

Informatie over ImmersionRC Vortex 180 mini

De ImmersionRC is een 4 inch drone die volgends de makers 5 inch modellen zoek vliegt op het parcours. Hiermee voegt de fabrikant een mini racing drone toe aan het assortiment en komt dit model tussen de ImmersionRC Vortex 150 en de ImmersionRC Vortex 250 Pro te staan.

ImmersionRC Vortex 180 mini

De ImmersionRC Vortex 180 mini is een kant en klare racing drone. Je hoeft alleen een receiver aan te sluiten op de flight controller en je kan direct de lucht in. Door zijn kleine formaat is de drone erg behendig en daarom erg snel op een track met veel bochten. De drone weegt slechts 202 gram exclusief batterij.

Synergy

De ImmersionRC Vortex 180 mini is uitgerust met de Synergy flight controller. De Synergy flight controller combineert de Fusion2 Twin F3 processors en de Tramp HV design. Dankzij deze flight controller krijg je een full-graphic OSD en een onboard video transmitter. De Tramp HV videotransmitter stel je eenvoudig in op het juiste kanaal met behulp van de ImmersionRC TNR Wand. Ook is de pit-mode beschikbaar voor de ImmersionRC Vortex 180 mini, waardoor de transmitter weinig stroom verbruikt en niet krachtig uitzendt. Ideaal voor tijdens race events.

OSD Layouts

Dankzij de full graphic OSD zie je alle vliegdata in een overzicht via je LCD scherm of je FPV bril. Je hebt de beschikking over de klassieke EzOSD-type met noodzakelijke parameters, een heads-up display die je ook ziet in straaljagers en een race layout met de noodzakelijke parameters aan de zijkant van het scherm.

Camera

De ImmersionRC Vortex 180 mini is voorzien van een FatShark 600TVL CCD FPV camera. Dankzij deze camera kijk je direct mee door je FPV bril of een videoscherm. De ImmersionRC Vortex 180 pro is ondanks zijn lage gewicht toch te voorzien van een HD camera zoals de GoPro Hero Session. Hiervoor is wel een speciale camera mount nodig.

Remote controller

De ImmersionRC wordt als Bind-N-Fly (BNF) verkocht. Dat betekend dat de drone klaar is om te vliegen, maar nog verbonden moet worden aan een remote controller. Hierbij heb je keuze uit remote controllers van onder andere merken als FrSky, TBS, Spektrum en FlySky. Sluit de receiver van het betreffende merk aan op de flight controller van de ImmersionRC 180 mini en je bent klaar om te vliegen.

Accu's

Voor het vliegen met de ImmersionRC Vortex 180 kun je het best een 4S batterij gebruiken met een capaciteit van 500 tot 750mAh. Accu's met een hogere capaciteit zijn te zwaar voor de drone. De ImmersionRC Vortex 180 mini is voorzien van een XT-30 aansluiting.

Conclusie

De ImmersionRC Vortex 180 mini is een kant en klare race drone die ideaal is voor de beginnende FPV piloot. Er hoeft niets aan de drone gesoldeerd worden. Simpelweg de receiver aansluiten en je bent klaar om te vliegen. Het 4 inch model is erg snel en wendbaar en kan de strijd met grotere modellen op het parcours makkelijk aan.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close