8.8
MerkImmersionRC
TypeQuadcopter
Vliegtijd Minuten
CameraNee
GimbalNee meer specs
Beoordeling8.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ImmersionRC Vortex 230 Mojo

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 389,00 € 0.00 € 389.00Kopen

Informatie over ImmersionRC Vortex 230 Mojo

De ImmersionRC Vortex 230 Mojo is een 5 inch drone die ontwikkeld is voor zowel FPV racing als het freestyle dronevliegen. Met de 5 inch tri-blade propellers en de krachtige motoren is de ImmersionRC Vortex 230 Mojo een zeer behendige en snelle racingdrone.

ImmersionRC Vortex 230 Mojo

De ImmersionRC Vortex 230 Mojo wordt aangeboden als 'Almost Ready to Fly' (ARF) drone. Dit houdt in dat je enkel een receiver hoeft aan te sluiten op de flight controller en een accu moet verbinden via de XT60 aansluiting en je bent klaar om te vliegen. De drone weegt slechts 350 gram en is daarmee ruim 100 gram lichter dan de ImmersionRC Vortex 250 Pro.

Motoren

De motoren van de ImmersionRC Vortex 230 Mojo zijn erg sterk. De fabrikant heeft gekozen voor BrotherHobby Returner R3 2206/2300kV motoren. Bovenop de motoren zitten zwarte 5 inch tri-blade propellers van het merk HQ. De motoren worden aangedreven met behulp van 30A full 32-bit Electronic Speed Controllers (ESC's).

Synergy

De ImmersionRC Vortex 230 Mojo is uitgerust met de Synergy flight controller. De Synergy flight controller combineert de Fusion2 Twin F3 processors en de Tramp HV design. Dankzij deze flight controller krijg je een full-graphic OSD en een onboard video transmitter. De Tramp HV videotransmitter stel je eenvoudig in op het juiste kanaal met behulp van de ImmersionRC TNR Wand. Ook is de 1Mw pit-mode beschikbaar voor de ImmersionRC Vortex 230 Mojo, waardoor de transmitter weinig stroom verbruikt en niet krachtig uitzendt. De transmitter zendt een maximaal uit met 600mW.

OSD Layouts

Dankzij de full graphic OSD zie je alle vliegdata in een overzicht via je LCD scherm of je FPV bril. Je hebt de beschikking over de klassieke EzOSD-type met noodzakelijke parameters, een heads-up display die je ook ziet in straaljagers en een race layout met de noodzakelijke parameters aan de zijkant van het scherm.

Camera

De ImmersionRC Vortex 230 Mojo is voorzien van een FatShark Gen3 600TVL CCD FPV camera. Dankzij deze camera kijk je direct mee door je FPV bril of een videoscherm. De ImmersionRC Vortex 230 Mojo is te voorzien van een HD camera zoals de GoPro Hero Session. Hiervoor is wel een speciale camera mount nodig.

Remote controller

De ImmersionRC wordt als Almost Ready to FLy (ARF) verkocht. Dat betekend dat de drone klaar is om te vliegen, maar nog verbonden moet worden aan een remote controller. Hierbij heb je keuze uit remote controllers van onder andere merken als FrSky, TBS, Spektrum en FlySky. Sluit de receiver van het betreffende merk aan op de flight controller van de ImmersionRC 230 Mojo en je bent klaar om te vliegen.

Accu's

Voor het vliegen met de ImmersionRC Vortex 230 Mojo kun je het best een 4S batterij gebruiken met een capaciteit van 1300 mAh en een minimale C-rate van 45. De ImmersionRC Vortex 230 Mojo is voorzien van een XT-60 aansluiting.

Pimp Kit

De Vortex 230 Mojo wordt standaard in het zwart met blauw geleverd, maar kan met een speciale pimp kit naar eigen kleurvoorkeur omgebouwd worden. Ook brengt ImmersionRC een speciale TPU camera mount uit voor de GoPro Session actiecamera. Zo bevestig je eenvoudig je actiecamera waardoor je hoge kwaliteit opnames kunt maken van je dronevluchten.

Conclusie

De ImmersionRC Vortex 230 Mojo is een kant en klare race drone die ideaal is voor het FPV vliegen. De drone is ontwikkeld voor het drone racing over het parcours en het freestyle vliegen. Aan deze racingdrone hoef je niets te solderen. Verbindt je receiver en accu met de drone en je bent klaar om te vliegen.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close