7.8
MerkImmersionRC
TypeQuadcopter
Vliegtijd12 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling7.8(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor ImmersionRC Vortex 285 Racer

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 399,00 € 0.00 € 399.00Kopen

Informatie over ImmersionRC Vortex 285 Racer

De Vortex van Immersion RC is een ware snelheidsduivel. Met zijn sterke carbon frame en inklapbare armen neem je de drone makkelijk overal mee naartoe om te genieten van een potje FPV drone racen. Het onbemande luchtvaartuigje weegt slechts 528 gram en beschikt standaard over een FPV camera van het bekende merk Fatshark.

ImmersionRC Vortex

De ImmersionRC Vortex is een echte race drone. Door het carbon frame is de drone zeer licht en daardoor ook erg snel. De quadcopter beschikt over inklapbare armen waardoor je de drone makkelijk in je tas mee neemt. Het is mogelijk om de camera te koppelen met een FPV bril of LCD-scherm waardoor je live mee kijkt met de camera. Aan de achterzijde van de drone is een felle LED lamp bevestigd waardoor je achterliggers je duidelijk kunnen waarnemen met hun drone.

Camera

De ImmersionRC Vortex is voorzien van een FPV camera. Deze camera is van het bekende merk Fatshark. De Fatshark 600TVL CMOS FPV camera laat je direct mee kijken door de ogen van de drone. Koppel een FPV bril of een LCD scherm voor de beste FPV vlieg ervaring.

Remote Controller

De ImmersionRC Vortex wordt standaard zonder remote controller geleverd. De drone is met verschillende afstandsbedieningen te koppelen.

Accu

Als je wil gaan vliegen met de ImmersionRC Vortex heb je nog wel een accu nodig. Deze zit niet standaard meegeleverd bij de quadcopter. Je hebt de keuze uit een 1300mAh 4S of een 1800mAh 4S accu. De 1800mAh geeft je een langere vliegtijd maar is wel een stuk zwaarder. Hierdoor is je drone minder wendbaar en minder snel.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close