8.4
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd13 Minuten
CameraJa
GimbalNee meer specs
Beoordeling8.4(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor Ryze Tech Tello

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 99,00 € 0.00 € 99.00Kopen
Cameranu.nl7.0 € 99,00 € 0.00 € 99.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 109,00 € 0.00 € 109.00Kopen

Informatie over Ryze Tech Tello

De Ryze Tech Tello drone is gemaakt in samenwerking met de grootste dronefabrikant ter wereld: DJI. Dankzij de samenwerking beschikt de Tello drone over vele functies die het vliegen met een drone veel leuker maken.

Tello

De Ryze Tech Tello, ook wel bekend als de DJI Tello, is een ready to fly drone die je bestuurd met je smartphone of tablet. De drone is geschikt om zowel indoor als outdoor te vliegen en beschikt over geavanceerde sensoren waardoor de drone stil kan blijven hoveren in de lucht. De tello drone weegt slechts 80 gram.

Vliegmodi

De Tello drone beschikt over een aantal verschillende vliegmodi die het vliegen met de drone erg leuk maken. Zo kun je de drone starten door hem simpelweg in de lucht te gooien. Ook kan de Tello drone in 8 verschillende richtingen stunts uitvoeren. In 'Bounce Mode' vliegt de Tello drone op en neer boven je hand.

Veilig

Dankzij de 'Failsafe Protection' landt de Tello drone automatisch en veilig wanneer de verbinding is verbroken. Dit zorgt ervoor dat de drone niet zomaar uit de lucht komt vallen en crasht. Dankzij het Vision Positioning System meet de Tello drone de exacte afstand tot de grond waardoor hij veilig kan opstijgen en landen.

Camera

Met de Ryze Tech Tello drone heb je een zeer goede camera voor deze prijs. Met de 5 megapixel camera maak je hoge resolutie foto's en film je in 720p HD formaat. Dankzij de elektro magnetische stabilisatie worden de beelden ook nog eens stabiel, wat echt uniek is voor een drone in deze prijsklasse. De beelden worden direct opgeslagen op je smartphone of tablet.

Remote controller

De DJI Tello wordt geleverd zonder remote controller en is te besturen via een smartphone of tablet die je eenvoudig verbindt via Bluetooth. Het bereik hiervan is zo'n 100 meter. Wil je de Tello toch liever met een controller bedienen? Dat kan! Met de GameSir T1d Bluetooth controller maak je eenvoudig verbinding met de Tello drone. Je smartphone bevestig je in de beugel van de controller om direct live met de camera mee te kijken.

Accu en vliegtijd

De Tello drone wordt geleverd met een 1100 mAh 3.8V LiPo accu die je een vliegtijd tot maximaal 13 minuten geeft. Met extra accu's verleng je het vliegplezier. De accu's zijn makkelijk te verwisselen waardoor de Tello drone niet lang aan de grond hoeft te staan.

Programmeren

De Ryze Tech Tello drone kun je ook programmeren via een handige app. Zo bedenk je vooraf een route, waarin je de drone ook vette trucs kan laten uitvoeren, en laat je vervolgens de drone jouw geprogrammeerde route vliegen.

Conclusie

De Tello drone is een echte aanrader voor wie wil beginnen met dronevliegen. De drone is betaalbaar en heeft veel handige functies en een goede camera. Dankzij de digitale beeldstabilisatie maak je mooie filmpjes met de Tello drone.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close