DJI presenteerde recent de nieuwste telg in de Mavic 3-serie: de DJI Mavic 3 Classic. Deze classic versie biedt een vertrouwde 4/3 CMOS Hasselblad camera voor een flink gereduceerde prijs.

DJI Mavic 3 Classic

De DJI Mavic 3 Classic is de meest scherpgeprijsde drone in de Mavic 3 Series. In plaats van een dual camera heeft de Mavic 3 Classic een 4/3 CMOS Hasselblad-sensor camera. Hierdoor weegt de Classic 5 gram minder dan de reguliere Mavic 3 en ook de prijs is een stuk vriendelijker voor de portemonnee.

DJI introduceert Mavic 3 Classic

4/3 Hasselblad camera

De DJI Mavic 3 is uitgerust met een 20 megapixel CMOS-sensor met een maximale fotoresolutie van 5280 x 3956 pixels. Qua video kijken we naar een zeer respectabele 5.1K resolutie met 50 frames per seconde. Opnemen in 4K met 120 frames per seconde is ook mogelijk. De camera biedt tot 3 x digitale zoom en de maximale bitrate is 200 Mbps.

Een volwaardige Mavic 3

De DJI Mavic 3 Classic is verder identiek aan de DJI Mavic 3. Dit betekent dat ook Classic-piloten toegang krijgen tot het volledige pakket aan features, waaronder Activetrack 5.0 (objecten volgen), APAs 5.0 (ontwijken van obstakels), Mastershots, Quickshots, Return to Home en meer.

DJI introduceert Mavic 3 Classic

C1 label

De DJI Mavic 3 Classic is voorzien van een C1 classificatie waardoor de drone gebruikt mag worden in Open Subcategorie A1. Hierdoor kan de drone gebruikt worden om te vliegen in de buurt van mensen zonder dat A2-certificering noodzakelijk is.

Uitvoeringen

De DJI Mavic 3 Classic is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. De losse drone is verkrijgbaar voor slechts €1.499. Het pakket met RC-N1 controller kost €1.599. Wil je in plaats daarvan de nieuwste RC controller met ingebouwd scherm erbij? De verkoopprijs hiervan is €1.749. Tot slot is er ook nog los een Fly More Kit te koop met extra accessoires.

0 Reacties

    Plaats een reactie