De DJI Mini 2 SE is de ultieme instapdrone voor beginnende piloten.

DJI Mini 2 SE

De DJI Mini 2 is niet langer de enige Mini 3 op de markt. Vanaf vandaag ligt de nieuwe Mini 2 SE in de winkels. Deze versie is vrijwel identiek aan de populaire DJI Mini 2, maar een stuk goedkoper. Enkel op het gebied van cameraresolutie levert de SE-versie iets in.

Camera

De DJI Mini 2 SE is uitgerust met een 1/1,2-inch CMOS-sensor. Opnamen zijn mogelijk in 2.7K resolutie met 30 fps en foto’s maakt de camera in 12 MP RAW. De Mini 2 filmt in 4K met 30FPS, dus dit is wel een downgrade voor de echte camerafreaks.

DJI Mini 2 SE ligt nu in de winkels

Gewicht

De indrukwekkende specs gaan gelukkig niet ten koste van het gewicht. DJI heeft het voor elkaar gekregen om ook de DJI Mini 2 SE onder de 250 gram te houden.Hierdoor is een cursus of dronebevet niet nodig. Wel dient de drone geregistreerd te worden bij het RDW.

Sensoren

De DJI Mini 2 SE is net als de DJI Mini 2 helaas niet voorzien van obstakelsensoren. Voor deze fijne optie zijn piloten nog altijd aangewezen op de duurdere Mini 3-modellen.

Vliegtijd

Volgens DJI kan deze drone tot wel 31 minuten vliegen op een volle accu. Dit is identiek aan de DJI Mini 2, die dit in optimale omstandigheden goed benadert.

DJI Mini 2 SE ligt nu in de winkels

Ocusync 2.0

De DJI Mini 2 SE communiceert via Ocusync 2.0, net als de DJI Mini 2. Dit is een flinke upgrade vergeleken met de originele Mini SE, die nog met Wi-Fi werkte. DJI’s eigen Ocusync-technologie is vergeleken met Wi-Fi een stuk stabieler en het bereik is groter. DJI belooft net als de Mini 2 een bereik van 10KM

Prijs

DJI Mini 2 SE is verkrijgbaar vanaf 349 euro. Deze wordt geleverd inclusief RC-N1 afstandsbediening. De Fly More Combo kost 489 euro en is zoals altijd de beste keuze om goed van start te gaan. In dit pakket zitten twee extra accu’s, reservepropellers, een charging hub en een draagtas.

Bron: DJI

Foto: DJI

0 Reacties

    Plaats een reactie