De DJI Mini 3 biedt grotendeels dezelfde functies als de Pro-versie voor een scherpere prijs.

DJI Mini 3

De DJI Mini 3 Pro is niet langer de enige Mini 3 op de markt. Vandaag deed DJI officieel de nieuwe Mini 3 uit de doeken. Deze versie is biedt veel van dezelfde, indrukwekkende specs en functies. In ruil voor het schrappen van obstakelontwijking, is de prijs naar beneden geschroefd.

Camera

De Mini 3 Pro is uitgerust met een 1/1,2-inch CMOS-sensor met ondersteuning voor HDR-video. Opnamen zijn mogelijk in 4K resolutie met 30 fps en foto’s maakt de camera in 12 MP RAW. Het diafragma van de lens is f/1.7

Verticale opnames

Net als op de PRO-versie kan de camera 90º te draaien voor het maken van verticale video’s en foto’s voor apps op smartphones. DJI noemt dit True Vertical Shooting. Verder biedt de DJI Mini 3 digitale zoom.

Gewicht

De indrukwekkende specs gaan gelukkig niet ten koste van het gewicht. DJI heeft het voor elkaar gekregen om ook de DJI Mini 3 onder de 250 gram te houden.Hierdoor is een cursus of dronebevet niet nodig.

Sensoren

De DJI Mini 3 Pro bood voor het eerst in de Mini-reeks automatische obstakelontwijking. De drone maakt hiervoor gebruik van speciale sensoren voor, achter en onderop de drone. Om de kosten te drukken, zijn deze op de Mini 3 niet meer aanwezig. Veilig vliegen is dus aanbevolen.

Vliegtijd

Volgens DJI kan de Mini 3 Pro tot wel 38 minuten vliegen op een volle accu. Dat is vier minuten langer dan zijn grotere broertje met de normale accu.

DJI Fly app

De Mini 3 werkt met de inmiddels bekende DJI Fly app. Via de app is het erg eenvoudig om binnen enkele klikken de meest professionele opnames te maken. Net zoals eerder DJI drones beschikt de Mini 3 over zogenaamde 'QuickShots', namelijk: Dronie, Rocket, Circleen Helix.

DJI presenteert nieuwe Mini 3 drone


Vijf versies

DJI Mini 3 Pro is verkrijgbaar in maar liefst vijf uitvoeringen. De standaard uitvoering bevat alleen de drone. De tweede uitvoering bevat ook de DJI RC-N1 remote controller, bekend van de DJI Mini 2. De derde versie bevat de nieuwste DJI RC Smart Controller met ingebouwd scherm. De laatste twee varianten zijn ook verkrijgbaar als Fly More Combo. Dit aanvullende pakket bevat 2 extra accu's, een oplaadstation, 2 extra paar propellers, propeller guard, USB lader en draagtas.

Prijs

DJI Mini 3 Pro is verkrijgbaar vanaf 489 euro. Deze wordt geleverd exclusief afstandsbediening. Voor 579 euro is de Mini 3 Pro ook verkrijgbaar met DJI RC-N1 Controller en voor 749 euro heb je de ultieme set met DJI RC Remote met ingebouwd scherm. De Fly More Combo kost 768 euro met DJI RC-N1 en 938 euro met DJI RC controller.

Bron: DJI

Foto: DJI

0 Reacties

    Plaats een reactie