DJI heeft een nieuwe actiecamera gepresenteerd: DJI Action 3. De opvolger van de DJ Action 2 keert terug naar een klassiek, maar robuust design. De meest spraakmakende nieuwe feature is de mogelijkheid om ook verticale video’s in 4K op te nemen.

Design

De DJI Action 3 heeft een klassiek en strak design, vergelijkbaar met dat van een GoPro camera. De behuizing komt een stuk minder fragiel over dan die van de Action 2. De camera heeft zowel aan de voor als achterzijde een touchscreen.

DJI Action 3 Camera

De DJI Action 3 is een bijzonder krachtige actiecamera en neemt video op in 4K Ultra HD met 120 frames per seconde. De maximale fotoresolutie bedraagt 4000 pixels. Met Quick-Release wissel je gemakkelijk tussen horizontaal en verticaal opnemen.

DJI presenteert Osmo Action 3 camera

4K Vertical Shooting

De DJI Action 3 schiet ook foto's en video’s in 9:16 (portretstand). Met 4K Vertical Shooting maak je deze direct klaar voor social media zoals TikTok en Instagram Stories. Na de DJI Mini3 Pro speelt dus ook de Action 3 in op de populairste sociale media van nu.

Formaten

De DJI Action 3 support naast JPEG ook het RAW-formaat. Dit is een geliefd formaat voor (professionele) beeldbewerkers, omdat het zorgt voor optimale nabewerking.

DJI presenteert Osmo Action 3 camera

Dual Touch Screens

De camera heeft zowel aan de voor als achterzijde een touchscreen om diverse parameters mee te bedienen. Bijna de volledige achterkant van de DJI Action 3 bestaat uit een touchscreen. Het touchscreen aan de voorkant is een heel stuk kleiner.

Geheugen

De DJI Action 3 ondersteunt MicroSD kaarten tot 256GB.

Waterdicht

De DJI Action 3 camera is tot 16 meter waterdicht. Via een apart verkrijgbare waterproof case kan dit vergroot worden tot maar liefst 60 meter. Deze houdt volgens DJI ook condens tegen, zodat de lens niet beslaat.

DJI presenteert Osmo Action 3 camera

Afmetingen en gewicht.

Deze DJI Action 3 camera blijft zeer portable. De camera heeft afmetingen van 44 x 70 x 32 mm. De camera heeft een gewicht van 145 gram.

Accu

Een batterij biedt een opnametijd van ongeveer 135 minuten bij 1080p/30fps en 63 minuten bij 4K/60fps. De oplaadtijd is ongeveer 90 minuten.

DJI presenteert Osmo Action 3 camera

Kopen?

De DJI Action 3 is vanaf vandaag te bestellen. Er zijn twee packs te koop: Standard en Adventure. In het Standard Pack zit de DJI Action 3 camera, een accu, een voetstuk, een opzetstuk en een voedingskabel. Deze kost 359-. Het Adventure Pack voegt daar nog twee extra batterijen, een speciale battery charge case, en een verlengstok aan toe. De verkoopprijs is 459-.

0 Reacties

    Plaats een reactie