DJI introduceert de nieuwste toevoeging aan hun Enterprise-serie: DJI Matrice 350 RTK. Deze verbetert de M300 RTK op diverse kleine, maar belangrijke punten.

DJI Matrice 350 RTK

DJI onthulde recent hun nieuwste enterprise product voor professionele gebruikers: de DJI Matrice 350 RTK. Deze nieuwe drone brengt weer een aantal interessante nieuwigheden met zich mee. DJI heeft goed geluisterd naar de feedback van klanten en heeft de bestaande M300 op diverse punten verbeterd.

Payloads

Als eerste goed nieuws voor alle M300-eigenaren die willen upgraden: de M350 RTK is compatibel met alle bestaande M300-payloads, waaronder de Zenmuse H20, Zenmuse H20N, Zenmuse P1 en Zenmuse L1. Daarnaast is het ook mogelijk om third-party payloads te installeren, zoals schijnwerpers, luidsprekers en multispectrale camera's. Met behulp van de DJI Payload SDK kunnen deze toevoegingen rechtstreeks worden aangestuurd vanuit de software.

DJI presenteert Matrice 350 RTK

Veiligheid boven alles

DJI heeft goed geluisterd naar feedback van klanten om de M350 nog veiliger te maken. Zo is de geïntegreerde FPV-camera nu uitgerust met nachtzichtmogelijkheden voor beter beeld in het donker. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een CSM-radar te installeren, die zelfs de kleinste boomtakken kan detecteren en ontwijken. Ook fijn: een automatische waarschuwing van de drone wanneer een van de armen niet goed is uitgeklapt.


Regenbestendig

Een van de opvallende kenmerken van de M350 RTK is de IP55-rating, waardoor de drone zelfs tijdens een hevige regenbui veilig gebruikt kan worden. Ook de bijbehorende DJI RC Plus Controller heeft een IP54-rating en is daarmee bestand tegen regenbuien. Ideaal voor het uitvoeren van missies tijdens slecht weer.

DJI presenteert Matrice 350 RTK

Out now

De DJI Matrice 300 RTK is nu beschikbaar bij dealers die DJI-Enterprise producten verkopen. Daarvoor moet je wel in de buidel tasten: de prijs ligt op 9644,00 euro.

Bron: DJI

0 Reacties

    Plaats een reactie