De Inpsire 3 ligt nog maar net in de winkels, of DJI deelt op sociale media alweer het volgende project. DJI kondigt op 25 april wederom een nieuwe drone aan en hint naar een drievoudige camera.

Drievoudige camera

De teaser maakt er geen geheim van: de nieuwe drone van DJI krijgt een drievoudige camera. Volgens geruchten gaat het om een 4/3” CMOS sensor met groothoeklens, een tweede camera met een 24mm lens en een telefoto-camera met een 162mm lens. DJI zou hiervoor wederom de hulp inschakelen van het Duitse Hasselblad.

Mavic 3 PRO

Insiders vermoeden dat het hier wel eens om een PRO-model van de DJI Mavic 3 kan gaan. De geruchten over een PRO-versie doen sinds begin dit jaar al de ronde. Een PRO-versie met drie camera's zou daarnaast een logische vervolgstap zijn, nadat DJI al eerder de Dual Camera introduceerde met de Mavic 3.

Aankondiging

Droneliefhebbers hebben wederom een datum om naar uit te kijken. Op dinsdag 25 april om 15:00 zal DJI de nieuwste telg uit haar immer groeiende familie met drones presenteren. Uiteraard lees je alle info direct na bekendmaking op Drones.nl!

Bron: DJI

0 Reacties

    Plaats een reactie