Drones.nl is per 1 februari 2017 op zoek naar een full-time stagiair (online) marketing & communicatie. Ben jij geïnteresseerd in de technologie van de toekomst, heb je affiniteit met online marketing en beheers je de Nederlandse taal als geen ander? Dan zijn wij op zoek naar jou!.

Wat is Drones.nl?

Sinds de oprichting in september 2014 is Drones.nl uitgegroeid tot de grootste online drone community van Nederland. Op Drones.nl kunnen bezoekers het laatste nieuws op het gebied van drones lezen, video's bekijken, reviews lezen en reageren op het forum. Het team achter Drones.nl bestaat uit enthousiaste redacteuren. Ons kantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

Wat doet Drones.nl?

Drones.nl houdt al het nieuws omtrent drones nauwlettend in de gaten en publiceert dagelijks nieuwe artikelen op haar website. Daarnaast zijn we continu bezig met het spotten van nieuwe drone video's voor publicatie. Drones.nl wil als spreekbuis voor de consument fungeren in de richting van betrokken instanties om onduidelijke vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving te beantwoorden. We voorzien onze bezoekers van enige structuur in de wirwar van Nederlandse drone wetgeving. drones_stage_1drones_stage_1

Online Marketing

Online Marketing heeft alles te maken met het creëren van innovatieve ideeën om Drones.nl nog meer onder de aandacht te brengen. Via (online) marketing probeert Drones.nl voortdurend het bereik en naamsbekendheid van haar portal te vergroten en meer bezoekers te trekken. Tijdens jouw stage bij Drones.nl kun je niet alleen heel veel leren, maar ook daadwerkelijk jouw persoonlijke steentje bijdragen op het gebied van online marketing.

Stage Online Marketing

Samen met je stagebegeleider ga je inventariseren hoe je Drones.nl nog beter onder de aandacht kunt brengen bij de beoogde doelgroep. Dit kan op talloze manieren, zoals via social media, advertenties, winacties etc., met als eindresultaat een online marketingplan. Daarnaast besteed je veel aandacht aan het schrijven van nieuwsartikelen en reviews, plaats je drone video's en houd je het forum nauwlettend in de gaten. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor eventuele opdrachten van jouw opleiding/school.

Profiel:

 • MBO/HBO-opleidingsniveau
 • Relevante opleiding zoals bijv.: Marketing & Communicatie, Digitale Media, Journalistiek etc.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (schrift)
 • Affiniteit met nieuwe technologie/gadgets
 • Ervaring/kennis op gebied van drones is niet noodzakelijk
 • Basiskennis Microsoft Office (Word)
 • Basiskennis Adobe Photoshop
 • Ambitieuze, flexibele en gemotiveerde instelling
 • Proactieve, creatieve en verantwoordelijke werkhouding
 • Oog voor detail
drones-kantoordrones-kantoor

Een stage bij Drones.nl betekent:

 • Onbeperkt heerlijke Douwe Egberts koffie
 • Een comfortabele stoel en ruime werkplek
 • Een ontspannen werksfeer
 • Omringd door jonge en gezellige collega's
 • Ruimte voor je eigen inbreng en ideeën
 • Goede begeleiding
 • Poolen in de pauze!

Interesse?

Je kan je CV en motivatiebrief richten aan stage@drones.nl

3 Reacties

 1. Dennis

  Als ik nog zou studeren leek het me hartstikke leuk.. maar helaas!

 2. 070drn

  Prima werkplek :-)

 3. Bob van Winkel

  Geldt dit aanbod nog? :)

Plaats een reactie