Op dinsdag 31 mei 2022 vond in Tilburg de landelijke finaledag plaats van de Drone Cup Finals 2021-2022.

Drone Cup Finals

Drone Cup Finals is een lesmodule waar drones, creativiteit en gamification samenkomen. Deze lesmethode richt zich op leerlingen in het voortgezet onderwijs om technische vaardigheden, creatief innoverend vermogen en andere 21e-eeuwse vaardigheden bij te brengen. De lesstof van Drone Cup Finals focust zich op twee verschillende opdrachten: het bouwen van dronerace-obstakels en het bouwen van een eigen drone.

Winnaars Drone Cup Finals 2022 in Tilburg

Finaledag

Ieder schooljaar wordt traditiegetrouw afgesloten met een landelijke finaledag waar alle deelnemende klassen samenkomen om te bepalen welke klas de winnaars van Drone Cup Finals zijn. De finaledag van leerjaar 2021-2022 werd gehouden op dinsdag 31 mei 2022 in sportcomplex Drieburcht in Tilburg.

Winnaars

De grote winnaars van de landelijke finale van Drone Cup Finals 2021-2022 zijn:

Beste obstakelbouwers: Lorentz Casimir Lyceum uit Eindhoven
Winnaars Drone Cup Finals 2022 in Tilburg

Beste dronebouwers: Veenlanden College uit Mijdrecht
Winnaars Drone Cup Finals 2022 in Tilburg

Beste dronepiloot: Lars van het Cambium College uit Zaltbommel
Winnaars Drone Cup Finals 2022 in Tilburg

Winnaars Drone Cup Finals 2022 in Tilburg

0 Reacties

    Plaats een reactie