DJI heeft vandaag een nieuwe drone aangekondigd: DJI Avata. Dit keer niet de zoveelste Mavic met een nieuwe camera, maar een compleet nieuwe drone zoals we die nog niet kennen in de stal van DJI.

DJI Avata

DJI Avata is een geavanceerde cinewhoop drone die ontworpen is voor het maken van spectaculaire FPV opnames. Vlieg ergens onderdoor of tussendoor, voor de DJI Avata is niks te gek. Met deze drone brengt u uw luchtopnames naar een nog hoger niveau.

DJI introduceert Avata cinewhoop drone

Eenvoudige besturing

In tegenstelling tot reguliere cinewhoops hoeft de bestuurder van de DJI Avata niet maandenlang te oefenen om de drone fatsoenlijk te besturen. Dankzij DJI's intelligente technologie is het een koud kunstje om de drone als een professional te besturen.

DJI introduceert Avata cinewhoop drone

Controllers

Met behulp van de DJI Motion Controller is het bewegen van uw hand voldoende om de drone te navigeren. Voor iedereen die liever een normale controller bedient, is de DJI Avata ook te besturen met de DJI FPV Remote Controller 2.

DJI introduceert Avata cinewhoop drone

4K camera

Een ander belangrijk aspect waarop de DJI Avata zich onderscheidt van reeds bestaande cinewhoop drones is dat de Avata niet uitgerust hoeft te worden met een externe HD camera (zoals een GoPro). De DJI Avata is uitgerust met een hoge kwaliteit camera met een 1/1.7-inch CMOS sensor. Dit is trouwens dezelfde camera die in DJI's Action 2 actiecamera zit. De camera neemt beelden op in 4K Ultra HD en dankzij DJI's RockSteady 2.0 en HorizonSteady technologie worden alle opnames gestabiliseerd.

DJI introduceert Avata cinewhoop drone

FPV brillen

De DJI Avata werkt met twee verschillende FPV brillen: de nieuwe DJI Goggles 2 en de reeds bestaande DJI FPV Goggles V2. De nieuwe DJI Goggles 2 heeft niet alleen een nieuw uiterlijk en is een stuk compacter, maar ontvangt de FPV beelden in een hogere kwaliteit (1080p) ten opzichte van de DJI FPV Goggles V2 (810p).

Klein maar fijn

De DJI Avata drone heeft een diagonale doorsnede van 12 cm en past met gemak in uw handpalm. Dankzij dit kleine formaat vliegt u met deze drone door plekken waar u nog nooit eerder met een DJI drone heeft kunnen vliegen.

DJI introduceert Avata cinewhoop drone

Nu verkrijgbaar

De DJI Avata is verkrijgbaar in 3 verschillende sets:
• Losse drone à €579,-
• Fly Smart Combo à €1.129,-
• Pro-View Combo à €1.429,-

0 Reacties

    Plaats een reactie