De Chinese fabrikant DJI heeft een event aangekondigd op 23 april 2017 waar naar alle waarschijnlijkheid een nieuw product wordt gepresenteerd.

Uitnodiging

Via een speciale e-mail met de slogan "Create your legacy" heeft DJI een select gezelschap uitgenodigd op 23 april 2017 in Las Vegas. Het event vindt plaats in Wynn, één van de mooiste casino's op 'The Strip'.

DJI kondigt nieuw product aan op 23 april 2017

Nieuw product

Er wordt momenteel druk gespeculeerd over het product dat gepresenteerd wordt op 23 april 2017. Naar alle waarschijnlijkheid betreft het DJI's eerste racing drone, maar er gaan ook geruchten dat het wellicht gaat om de presentatie van een FPV bril of zelfs de Phantom 5.

Phantom 5?

Met name de kans op presentatie van laatstgenoemde Phantom 5 lijkt ons vrij klein, ook al is het een jaar geleden dat DJI haar Phantom 4 drone introduceerde. Het Chinese bedrijf voegde namelijk afgelopen week nog een nieuw model toe aan haar Phantom 4-serie: Phantom 4 Advanced.

DJI kondigt nieuw product aan op 23 april 2017

Las Vegas

Met name de locatie van het event - Las Vegas - is een nieuwe plaats voor een productpresentatie van de Chinese dronefabrikant. Dit zou mogelijk kunnen duiden op ook een nieuw product dat zal worden onthuld in 'The City of Entertainment'.

DJI Spark

De kans is dus heel groot dat het gaat om de introductie van DJI's eerste racing drone: DJI Spark. Zo duikten er recentelijk uitgelekte foto's en video's op die naar alle waarschijnlijkheid het nieuwste model racing drone betreffen.

DJI kondigt nieuw product aan op 23 april 2017

FPV bril

Racing drones gaan natuurlijk hand in hand met FPV brillen, dus mogelijk slaat DJI twee vliegen in één klap en wordt op 23 april 2017 zowel haar nieuwste racing drone als FPV bril aangekondigd.

23 april 2017

Voorlopig blijft het slechts speculeren en we zullen toch echt tot 23 april 2017 moeten afwachten om te weten wat DJI van plan is. Natuurlijk houden we je op de hoogte...

0 Reacties

    Plaats een reactie