De eerste beelden van de DJI Mini 3 doken afgelopen weekend op online. Volgens het zichtbare label gaat het om een PRO-model, wat de eerste keer zou zijn dat de Mini een dergelijke uitvoering krijgt.

DJI Mini 3 Pro

Twitter account @DealsDrone publiceerde een video die een DJI drone toont met "Mini 3 Pro" branding prominent op de voorste arm. De leaker heeft ook een aantal foto's gedeeld. Hierop is het ook het gewicht van 249 gram te zien. Aan zowel de voorkant als de onderkant zijn twee nieuwe sensoren zichtbaar, dat wijst mogelijk op geavanceerde obstakeldetectie.

Verbeterde camera en gimbal

Het lijkt er op dat de Mini 3 Pro is uitgerust met een verbeterde sensor met een maximaal diafragma van f/1.7. Hierdoor kan de camera meer licht ontvangen, wat weer zorgt voor betere low-light prestaties. Ook een drie-assige mechanische gimbal hebben voor verbeterde videostabilisatie lijkt aanwezig. Doordat deze maar aan één kant is bevestigd, gaan er geruchten dat deze ook verticale video opnames ondersteunt.

Releasedatum en prijs

Er gaan al langer geruchten dat april de maand is waarin DJI de Mini 3 aankondigd en lanceert. Met deze nieuwe leaks verwachten wij zeer binnenkort een officiële aankondiging, met mogelijk twee versies. Dan zullen de prijzen ook bekend zijn.

Bron: DealsDrone Twitter

Foto: DroneDJ

0 Reacties

    Plaats een reactie