DJI presenteert eindelijk de opvolger van de Air 2S. De nieuwe drone heet simpelweg 'Air 3' en is voor het eerst voorzien van twee camera's.

DJI Air 3

De DJI Air 3 is de meest geavanceerde drone in de Air Series en gericht op het middensegment. De drone beschikt voor het eerst in de Air-serie over een dual camera: een groothoek en een telecamera, waardoor de gebruiker een grote mate van flexibiliteit heeft bij het maken van beelden.

Camera

De DJI Air 3 is uitgerust met een dual-camera systeem, waaronder een 48-megapixel groothoekcamera en een medium telecamera. De groothoekcamera is geschikt voor het vastleggen van adembenemende landschappen en scènes, terwijl de medium telecamera 3x optische zoom biedt, ideaal voor het maken van close-ups van mensen en objecten.

DJI presenteert Air 3

Video

De DJI Air 3 kan video's opnemen in 4K-resolutie met 60 frames per seconde in HDR-kwaliteit. Dit zorgt voor hoogwaardige en levendige videobeelden.

Vliegtijd

De drone heeft een maximale vliegtijd van maar liefst 46 minuten, waardoor je langer kunt genieten van je vluchten en meer opnames kunt maken zonder tussentijds te moeten landen.

Omnidirectionele obstakeldetectie

De DJI Air 3 is uitgerust met een geavanceerd systeem voor omnidirectionele obstakeldetectie, waardoor de drone automatisch obstakels kan detecteren en vermijden tijdens het vliegen, wat zorgt voor een veiligere vliegervaring.

DJI presenteert Air 3

Nieuwe videotransmissie

De drone maakt gebruik van O4 videotransmissie. Dit is DJI's nieuwste transmissiesysteem met nog betere beeldkwaliteit en stabiliteitdan voorheen.

Nieuwe Remote Controllers

De DJI Air 3 wordt afhankelijk van de versie die u koop, geleverd met een gloednieuwe remote controller: de DJI RC-N2 of de DJI RC-2 met ingebouwd scherm. Beide controllers zijn uitgerust met extra antennes voor een nog stabielere verbinding. De processorkracht van de DJI-RC 2 is daarnaast fors toegenomen, voor een soepelere gebruikservaring.

DJI presenteert Air 3

C1 Classificatie

De DJI Air 3 krijgt in Europa een C1-label. Dit betekent dat de drone gebruikt mag worden in Open Subcategorie A1, waarbij de piloot rekening moet houden met de privacy en veiligheid van mensen op de grond.

Uitvoeringen

De DJI Air 3 zal beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen. De drone heeft een adviesprijs van €1.099, inclusief DJI RC-N2 controller. Voor €1.349 heb je de Fly More Combo met extra onderdelen en accessoires. Tot slot is er ook een Fly More Combo beschikbaar met de nieuwe DJI RC 2 Smart Controller met ingebouwd scherm. Deze kost €1.549.

Bron: DJI

0 Reacties

    Plaats een reactie