DJI heeft een nieuwe actiecamera gepresenteerd: DJI Action 4. De opvolger van de DJ Action 3 behoudt het geslaagde re-design van zijn voorganger en verbetert de camera nog verder.

Design

De DJI Action 4 heeft net als zijn voorganger een klassiek en strak design, vergelijkbaar met dat van een GoPro camera. De camera heeft zowel aan de voor- als achterzijde een touchscreen. Nieuw is een smartwatch-achtige afstandsbediening voor nog betere controle. Deze wordt apart verkocht.

DJI lanceert Osmo Action 4 camera

DJI Action 4 Camera

De DJI Action 4 is een bijzonder krachtige actiecamera en neemt video op in 4K Ultra HD met 120 frames per seconde. De camera is uitgerust met een verbeterde 1/1.3-inch CMOS sensor voor nog betere beeldkwaliteit. De maximale fotoresolutie bedraagt 3648 x 2736 pixels. Bovendien is de DJI Action 4 compatible met een smartwatch-achtige afstandsbediening voor meer gebruiksgemak.

4K Vertical Shooting

De DJI Action 4 schiet ook foto's en video’s in 9:16 (portretstand). Met 4K Vertical Shooting maak je deze direct klaar voor social media zoals TikTok en Instagram Stories. Na de DJI Mini 3 Pro speelt dus ook de Action 4 in op de populairste sociale media van nu.

DJI lanceert Osmo Action 4 camera

Formaten

De DJI Action 4 ondersteunt naast JPEG ook het RAW-formaat. Dit is een geliefd formaat voor (professionele) beeldbewerkers, omdat het zorgt voor optimale nabewerking.

Dual Touch Screens

De camera heeft zowel aan de voor- als achterzijde een touchscreen om diverse parameters mee te bedienen. Bijna de volledige achterkant van de DJI Action 4 bestaat uit een touchscreen. Het touchscreen aan de voorkant is een heel stuk kleiner.

Geheugen

De DJI Action 4 ondersteunt MicroSD kaarten tot 512GB. De camera zelf heeft geen intern geheugen, dus een geheugenkaart is een must.

DJI lanceert Osmo Action 4 camera

Waterdicht

De DJI Action 4 camera is tot 16 meter waterdicht. Via een apart verkrijgbare waterproof case kan dit vergroot worden tot maar liefst 60 meter. Deze houdt volgens DJI ook condens tegen, zodat de lens niet beslaat.

Afmetingen en gewicht

Deze DJI Action 4 camera blijft zeer portable. De camera heeft afmetingen van 44 x 70 x 32 mm. De camera heeft een gewicht van 145 gram.

Accu

Een batterij biedt een opnametijd van ongeveer 135 minuten bij 1080p/30fps en 63 minuten bij 4K/60fps. De oplaadtijd is ongeveer 90 minuten.

DJI lanceert Osmo Action 4 camera

Kopen?

De DJI Action 4 is vanaf vandaag te bestellen. Er zijn twee packs te koop: Standard en Adventure. In het Standard Pack zit de DJI Action 4 camera, een accu, een voetstuk, een opzetstuk en een voedingskabel. Deze kost 429 euro. Het Adventure Pack voegt daar nog twee extra batterijen, een speciale battery charge case en een verlengstok aan toe. De verkoopprijs is 529 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie